Brandstofleverancier en tankstation
voor Herselt, Westerlo en omstreken.

 
 

Bruyninckx-Houtmeyers, brandstofleverancier en tankstation voor Herselt, Westerlo en omstreken

Bruyninckx-Houtmeyers in Herselt (provincie Antwerpen) levert al sinds 1975 de hoogste kwaliteit in brandstoffen. Benzine, diesel, mazout, smeermiddelen of oliën, wij kiezen voor het topmerk Total om u steeds weer het beste op de markt te bieden.

 

Zo bent u elke dag van 7.00 uur tot 19.00 uur welkom in ons tankstation Het Park. Op donderdagen en feestdagen is de benzinepomp gesloten, maar u kunt ons elke donderdag wel telefonisch bereiken tussen 7.00 en 17.00 uur. In onze shop vindt u alles wat u onderweg nodig zou kunnen hebben en er is ook een toilet aanwezig. U kunt bij Bruyninckx-Houtmeyers terecht met de klantenkaart Club Total en altijd betalen met Bancontact/Mister Cash, Maestro, MasterCard en Visa (binnen en buiten) of Diners Club (alleen in onze shop). Wij aanvaarden de tankkaarten Eurotrafic, Happy Fuel, National Fleet en Total GR.

 

Behalve voor de vriendelijke bediening in ons tankstation staan wij ook bekend om onze brandstofleveringen aan huis. Onze stookolie heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zeker de energiebesparende gasolie ULTRA. Ontdek het zelf!

 

Bel Bruyninckx - Houtmeyers op 014 54 41 15

voor meer informatie of om uw bestelling door te geven!

 

Bruyninckx - Houtmeyers

Levering van stookolie, mazout, vetten, koelvloeistof en petroleum